понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Тестування ЗНО онлайн на сайті Освіта.ua

Сайт zno.osvita.ua, що надає можливість проходження тестів ЗНО онлайн та підготовки майбутніх абітурієнтів для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році, створений провідним українським освітнім інтернет-ресурсом Освіта.ua.
 На сайті «ЗНО онлайн» розміщені тести, що складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2014 років, а також варіанти тестів, що пропонувались вступникам до вищих навчальних закладів України під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2010-2014 років.

 Спосіб виконання всіх тестових завдань, у запропонованих на цьому сайті тестах, максимально наближений до реальних тестів, а форма надання відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.
 Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час витрачений на виконання тесту.
 Для кожного окремого предмету ви можете також відкрити повний список всіх наявних тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви зможете отримати правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.
 Скористатися сервісом ЗНО онлайн ви можете за наступним посиланням http://zno.osvita.ua/

2 коментарі: